Tel: 0720 679 354 | ContactPolish Faruri De la 50 Ron

Polish Faruri

Majoritatea masinilor din ziua de azi folosesc faruri din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern. Farurile matuite sau zgariate ofera o vizibilitate a lumini scazuta pe timp de noapte, lumina imprastiata opacitatea scazuta, afecteaza aspectul general al masini, asemenea faruri orbesc conducatori auto venind din fata.

Polish FaruriDin punct de vedere financiar, prin polisharea regulata a farurilor evitati cumpararea unui set nou de faruri.

Polisharea este executata cu unelte si materiale profesionale, de persoane cu experienta in domeniu, cineva nepriceput poate risca si distruge complet farul. Durata medie intre 1 si 3 ore.

Pasii urmati la reconditionarea farurilor:

  • Izolarea tuturor elementelor din jurul farurilor, cu banda adeziva
  • Slefuirea farurilor cu hartie abraziva de diferite granulatii
  • Polisharea suprafetei farului cu paste de polish dedicate

 

 

 

 

Comentariu

Click pentru a scrie un comentariu ...
Post comment
Cancel

 

 

Noua ne plac masinile..

Atunci cand dumneavoastra cautati pe cineva sa va remedieze problemele masinii si va vedem stresati, in acest caz incercam sa va ajutam sa va facem sa colaborati cu noi ,la fel cum colaboram si noi cu masina dumneavoastra. In final ajungem la nivelul in care sunteti impacat si multumit de servicile noastre, dar si noi in sinea noastra suntem mandri ca plecati bucurosi.

Suntem o echipa foarte serioasa si rezolvam fiecare detaliu in parte in orice problema ati avea, noi incercam sa va explicam ca sa fiti receptivi in cazul in care masina va creeaza probleme, ca sa stiti cand aveti o problema sa reveniti cat mai repede.